Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία,Kωνσταντινούπολη,Μ.Ασία,Πόντο,Κύπρο,Β.Ήπειρο...

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΚΥΣΕΑ: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση



Σε εξέλιξη η  κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αντικείμενο την αμυντική θωράκιση της χώρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θετικά τα μηνύματα που εκπέμπονται για την αναβάθμιση των 85 F-16. Υπενθυμίζεται ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, καθώς η μηνιαία παράταση που ζητήθηκε για την απάντηση στην τελευταία αμερικανική LOA λήγει στις 30 Απριλίου, για το πρόγραμμα αναβάθμισης των 85 F-16, της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το onalert.gr το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει με όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, σε ότι αφορά την επικύρωση της συμφωνίας. “Αρχίζει και φθάνει ο κόμπος στο χτένι, οπότε θέλω να πιστεύω μες την εβδομάδα να έχουμε το ΚΥΣΕΑ και να μπει το νερό στο αυλάκι” έλεγε χαρακτηριστικά ανώτατος παράγοντας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στο επίκεντρο είναι και η διακρατική συμφωνία για το πρόγραμμα εν συνεχεία υποστήριξης των Mirage 2000. Επιπλέον, θα γίνει μια αναλυτική παρουσίαση των δεδομένων για το πρόγραμμα χρονομίσθωσης των φρεγατών Fremm καθώς και για τον σχεδιασμό πρόσκτησης των φρεγατών Belharra.

Είναι επίσης σαφές ότι θα γίνει και μια αποτίμηση της κατάστασης στα ελληνοτουρκικά με αιχμή τα στοιχειά που συλλέγονται από τα δίκτυα πληροφοριών.
 
 
Πηγη:Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: